![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVQ-MaDaFRH3wcERFC6dAXWP7o-in-XaNtqA8tVMAXs8DGt_pz59B0ZQmTxeNkUKwItNTsLGBU756oFlFV5ZTbqQsxQIyuZc_khY2MkwiTJLZgEvDNmOFps8gHHXqO3ZYDzhu3FeQ0DIU/s640/flekken+009.jpg)
A kockára vágott húst befűszerezem és pár órát pihentetem a hűtőben. Ha eljön az ideje, nyársra húzom úgy, hogy husi szomszédja legyen egy vékonyka szelet szalonna, meg gomba. Lehet még hozzáfűzni némi (poré)hagyma karikát, (pritamin)paprikát, virslit, kolbászt, vagy bármit, mit szívesen eszik a család grillezve. Izzó parázs felett, borral locsolgatva sütjük szép pirosra!