![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlNc_gVChMnrYvHbo_gzk9PXoiHChEiCA9ubKsu-FcjTibOpvWqy7P2BOL0G6iweaZD-d2xIVX3B4ZW7mjZCFRpyGLLI1ZJOdDvB0RazqAxnIR2Jw_9AAzQbNJAvFEhfqvDb4r43aGkOc/s400/sp%C3%A1rga+007.jpg)
Tegnap 41 és fél fok volt árnyékban, ennek ellenére meleg ebédre (vacsorára) vágytam, főleg miután „megposztoltam” a
sült csülköt, ami múlt hétvégén készült. Voltak befűszerezett sertés karaj szeletek a hűtőben, egy csomag mélyfagyasztott spárga is a sorsára várt, mindehhez társult 2 csomag mozzarella, ebből kerekedett a „meleg” fogás.
A karaj szeleteket kevés olívaolajon megsütöttem serpenyőben, átköltöztettem őket egy cserépedénybe, kazalszerűen rászórtam a spárga sípokat és betakartam mozzarella szeletekkel. Annyi időt töltött a 250 fokos sütőben, amennyi idő alatt ÉP hazaért a munkahelyéről, azaz jó 20 percet. Kovászos uborkát ettünk hozzá. Amúgy ilyet többet nem csinálok. Legalábbis fagyasztott spárgából nem ((: