2012. november 4.

TableFree „Éttermi napok”
"Ínyencek, turisták számára biztosítunk lehetőséget arra, hogy kedvezményes árakon fedezhessék fel és kóstolhassák meg a Budapest legjobb séfjei által megálmodott ételkölteményeket."

A November 14. –től 21. –ig tartó TableFree éttermi napok jó alkalmat biztosít az ínyenc étterem látogatóknak arra, hogy Budapest több mint ötven éttermének séfjei által megálmodott ételeket megkóstolhassák, egy speciális három fogásos étkezés keretében. A menük bárki számára elérhetőek, egyetlen feltétel, hogy az asztalfoglalás a TableFree.hu on-line asztalfoglaló portálon keresztül történjen, amelyen több mint 150 Budapesti étterem ajánlatai közül válogathatunk.
November 21. –ig az oldal látogatói kedvükre tallózhatnak a TableFree éttermi napok ajánlatai között. Amennyiben valaki a speciális Éttermi Napok keretein belül meghirdetett ajánlattal szeretne élni, úgy asztalfoglalását a TableFree asztalfoglaló portálon keresztül kell leadnia, amely természetesen teljesen díjmentes.
Az éttermek menü ajánlataikat 3.000 vagy 5.000 Ft. –os ár sávban  alakítják ki a rendezvény során, akadnak olyan éttermek is, akik mindkét árban ajánlanak három fogásos étkezéseket, ezáltal még több választási lehetőséget biztosítva vendégeiknek.
A résztvevő éttermek között megtalálhatóak többek között a Gresham, a Nobu, az Olimpia, a Peppers, a Trattoria Toscana és a Baraka. A tradicionális magyar konyha mellett képviseltetni fogják magukat internacionális fúziós, kínai, afrikai, mexikói, kontinentális, indiai, olasz, japán és egyéb nemzetek konyhaművészetének remekei is. A legtöbb résztvevő étterem igyekszik megragadni az alkalmat, hogy vendégeit kreativitásával és kiváló ételeivel lenyűgözze a rendezvény során. Egyes éttermek a specialitásuknak számító ételeket kínálják hatalmas kedvezménnyel, mások pedig egy külön – az éttermi napokra megálmodott – ínycsiklandó menü összeállítással kedveskednek vendégeiknek.
A TableFree asztalfoglalási portál lehetővé teszi látogatók számára, hogy saját preferenciái szerint böngéssze Budapest étterem felhozatalának legjavát, és mindössze pár kattintással asztalt foglaljon a megfelelőnek talált étteremben. A portál több mint 150 éttermet tartalmaz, köztük a főváros legnagyobb neveit. A portálon szereplő éttermek Budapest és környéke egészét lefedik, mint  a területen való eloszlásban, mint pedig az ártartományban és a konyhák típusában. Az oldal látogatói saját preferenciáiknak bármilyen kombinációjával – ártartomány, elhelyezkedés, konyha típusa – kereshetnek a TableFree éttermei között egy ergonómiailag tökéletesen kialakított, átlátható és könnyen kezelhető felületen keresztül. Az éttermek mindegyike saját, részletes adatlappal rendelkezik,  amely alapján a látogató könnyedén eldöntheti, hogy az adott étterem találkozik –e az ő igényeivel. Ebben a döntésben az egyes tulajdonságokat jelképező ikonok és a részletes fényképek segítik Őt, melyekből pár másodperc alatt kiderül, hogy a hely rendelkezik –e terasszal, gyerekbarát étterem –e, étkezési csekket elfogadnak –e, vagy éppen élőzenével kedveskedik vendégeinek.

Bővebb infó ITT.