![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyD6C38SKvxrzH2X2baN-zNGJIv_AfmGF3-cNQNWsvdp59NR0ZKCte6lUfp-B2ZjlhLgi1z_8R2c4Q5FuF8_ySW3TYGwMSob5C_vioJajzFiQjLsjoJklr2C-h8v1K2Rw_v6HU_qaEiRQ9/s1600/szilvacarpaccio.jpg)
Egy egyszerűségében zseniális, könnyű, nyári előétel.
Pár érett, de nem puha, zamatos szilvát vékonyan felszeletelek és elrendezek egy tányéron. Köré morzsolok egy kis kéksajtot – ezúttal nem a pikáns változatot választom. Meglocsolom pár csepp friss citromlével és csurgatok rá egy kevés extraszűz olívaolajat. Egy-két reszelésnyi limehéj és tádááám! Jó étvágyat!
Innen lestem.