2016. november 14.

Könyvajánló: Nagy Zita – Vegán reggeli


Vegán reggelivel egybekötött könyvbemutatóra voltam hivatalos, ugyanis a BOOOK Kiadó gondozásában megjelent Nagy Zita – a Zizi kalandjai bloggere – Vegán reggeli című könyve.
Zizi vadiúj könyve vegán recepteket kínál, ízletesen szemléltetve a növényi alapú konyha gazdagságát, szépségét és változatosságát.
A könyv receptjeinek egyike sem tartalmaz semmilyen állati eredetű élelmiszert (tejterméket, tojást, mézet, halat, vagy húst) kizárólag természetes növényi alapanyagok felhasználásával, azaz  zöldségekkel, gyümölcsökkel, gabonákkal és magvakkal készül és nemcsak vegetáriánusok, vegánok számára jelenthet változatosságot, hanem nekünk húsevőknek is.
A könyv 23 fejezetben kínál több, mint 70 receptet, alapanyagok szerinti elosztásban, az almától a magvakon, gabonákon és spirulinán át a szuper élelmiszerekig. A könyvbemutató reggelijén kóstolhattunk isteni, frissen készült zöld turmixot, datolyagolyót, szuperfinom lencse pástétomot, ám a kedvencem mégis a kakaós chiapuding volt, amit azóta itthon is elkészítettem.

Zita könyvét ITT tudod megrendelni kedvezményes áron.

Nagy Zita – Vegán reggeli
BOOOK KIADÓ KFT
2016
160 oldal
4990.- Ft