2013. május 17.

Blogszülinap, a hatodik

kép innen


Éppen ma 6 éve írtam az első bejegyzést és az első receptetaz „Anya, ez isteni!...”-re. Életem első éveit kivéve, ez alatt a 6 év alatt tanultam és fejlődtem a legtöbbet és ha belegondolok, az összes „hobbim” közül, a blog írásban voltam a legkitartóbb.

Született 1402 bejegyzés (ebből  1160 recept), volt több mint ötmillió oldalletöltés, van 608 rendszeres olvasó és 4046 Facebook rajongó. Sok-sok munka, még több élvezet, sikerélmény és kudarc, sok új kedves ismerős, néhány őszinte, önzetlen és mély barátság, mely életünk végéig kitart. Hálás vagyok  mindezért!  Csak azt bánom, hogy bárhogyan sáfárkodok, nem jut idő mindenre, amit szeretnék. 

De most inkább ünnepeljünk!
A hatodik betöltött év örömére egy játékkal készültem: egy egyszerű kérdésre adott válasszal, pár kattintással esélyes lehet bárki, hogy megnyerje a SkandiTrend által felajánlott csodás ajándékokat:
egy sütőben is használható kék pöttyös pástétomformát, meg egy álomszép Ginger Blue szövet szalvétát.
A játék május 30-ig tart, gyertek játszani!

5 megjegyzés:

Rebarbara írta...

Boldog-boldog blogszülinapot Neked és sok-sok olvasnivalót nekünk :)

Gizi írta...

Kedves Gabojsza!
Boldog blogszülinapot kívánok!! Kívánom, hogy teljen még sok-sok örömöd a blogírásban, és még hosszú évekig kápráztassál el bennünket a remek receptjeiddel.

Gabojsza írta...

Köszönöm szépen! :-)

Altair írta...

Megkésve, de én is: Boldog blogfordulót kívánok! :)

kicsi vú írta...

Csak ide találtam én is!:) Boldog hatodikat és még sok-sok kreatív, blogolással, főzéssel töltött évet!