2013. február 27.

Újra DiningCity Étterem hét márciusban!


Újra DiningCity Étterem Hét, immár a negyedik! A program keretében 2013 március 18-től 24-ig minőségi háromfogásos ebéd- és vacsoramenüt fogyaszthatnak a vendégek országszerte. A programhoz több, mint 100 felső- és középkategóriás étterem csatlakozott, így az ő árszintjükhöz képest az egységes 3300.− Ft-os ár (szervízdíjjal együtt) kifejezetten kedvezményes.

A számos külföldi országban már nagy népszerűségnek örvendő esemény pozitív fogadtatásra talált hazánkban is. A DiningCity Étterem Hét ötlete eredetileg New Yorkból származik, ahol a program olyannyira sikeres, hogy évente többször is megrendezik. A DiningCity.com nemzetközi étterem ajánló a holland Étterem Hét népszerűsége után Belgiumban is bevezette a programot, utána pedig Bécs, Sanghaj, Szingapúr, Róma és Budapest következett.

A résztvevő éttermekben a helyek korlátozott számban vehetők igénybe, éppen ezért érdemes a foglalási időszak elején körültekintően átnézni az éttermek kínálatait, hogy a kulináris élményben minden érdeklődő az általa preferált étteremben kaphasson helyet.
A DiningCity Étterem Hétre kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni az ún. real-time asztalfoglalásokat számláló rendszerrel. Ez a szoftver pontosan számon tartja, hogy az adott éttermekben melyik napra hány szabad hely áll még rendelkezésre − így a résztvevő éttermek előre meghatározhatják, hogy a program keretében összesen hány vendéget tudnak fogadni a speciális menükre. A vendég az étterem és dátum kiválasztása után azonnali visszaigazolást kap e-mailben a foglalás sikerességéről.
Fontos, hogy telefonon és személyesen nem lehet asztalt foglalni, csakis a weboldalon keresztül