2010. szeptember 11.

Ma

Erre a szombatra két jelentős gasztro-esemény is jutott:
Hőgyészen ma kezdődik a harmadik szarvasgombafesztivál és Budapesten ma lesz az első Blogkóstoló.

Az a megtiszteltetés ért, hogy a szervezők felkértek bemutató főzésre Hőgyészen, így reggel Harmath Csaba kuktája és műsorvezető társa lehetek, délután Zsuzsa lesz a beszélgetőpartnerem, miközben elkészítem a nézőknek a szarvasgombás tésztát tejszínes mángold szósszal, Giuseppe csodálatos tésztájával. Több kiló salotta és hatalmas csokor frissen szedett mángold már a csomagtartómban várja az indulást. (nem kicsit izgulok, de ez érthető…:-))

A Hőgyészi program után indulunk Pestre, a Blogkóstolóra, ahol a legjobbak főztjét és Giuseppe jobbnál-jobb olajait kóstolhatja a Tabáni teraszra látogató.

Picilány elkísér, mert egy éve vár, hogy újra találkozzon Mokka kutyával, délután bekukkant a Kuktanodába, ahol Ízbolygó segítségével mindenféle finomságokat készít majd.

Csak ne essen az eső!

Update: Nem esett, szakadt egész nap...de minden jól sikerült, klassz napom volt. NAGYON klassz. (Saját bevallása szerint Picilánynak is)

3 megjegyzés:

Notburga írta...

Szép napot, fözz finomat mindenki örömére!

hajni írta...

Szia Gabojsza, köszönöm a tegnapi hőgyészi élményt! Én nem bántam sem az esőt, sem a majorett zenét, :), és a tésztád nagyon ízletes volt. Örülök, hogy élőben is láttalak, hajni

Gabojsza írta...

Köszönöm! Én is örültem Nektek:-)