2012. május 10.

Szega Foods receptverseny szuper nyereményekkel


Kedves gasztrobloggerek és hobbiszakácsok!

A Szega Foods kreatív receptversenyt hirdet gasztrobloggerek és hobbiszakácsok részére.

Engedd szabadon a fantáziádat, alkoss kedved szerint, csak egyet kérünk: válassz ki legalább hármat a Budagyöngye Bevásárlóközpontban lévő Szega Camembert Sajt- és Sonkaszaküzletben (1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121, -1 szint 17-18-as üzlet) az alábbi 5 Szega Foods-termékcsoportból:
sajtok
olívaolajok
balzsamecetek
Szega Foods saját márkás fűszerek
Szega Foods saját márkás lekvárok

Készíts belőlük egy ételt vagy akár egy komplett menüt saját recepted alapján, fotózd le és tedd közzé a blogodon, legkésőbb május 31-én éjfélig. A receptedet és fotó(i)dat töltsd fel a Szega Foods Facebook oldalán a „Receptverseny” felületre 2012. május 17. reggel 8 óra és május 31. éjfél között, a blogbejegyzés linkjét küldd el a receptverseny@szegacam.hu címre. Egy versenyző több recepttel is nevezhet a versenyre.

Növeld a nyerési esélyeidet és szavaztasd meg a recepteket ismerőseiddel, barátaiddal a Szega Foods Facebook oldalán, mert a legtöbb szavazatot kapott recept készítője különdíjban részül, mely nem más, mint egy fondükészlet! A szavazók között kisorsolunk egy belépőt, a június 7-10. között, a Millenáris Parkban megrendezésre kerülő OTP Klub Gourmet Fesztiválra.
A recepteket három ismert gasztrobloggerből álló zsűri bírálja el. Az ünnepélyes eredményhirdetés és a díjak átadása június 9-én, szombaton lesz a Millenáris Parkban, az OTP Klub Gourmet Fesztiválon.

Nyeremények:
A legjobb 10 recept készítője ajándék belépőt kap az OTP Klub Gourmet Fesztiválra.
A harmadik helyezett jutalma egy 15.000.-Ft értékű SZEGA FOODS vásárlási utalvány
A második helyezett jutalma egy 25.000.-Ft értékű SZEGA FOODS vásárlási utalvány
Az első helyezett pedig egy három napos, 2 éjszakás, kétszemélyes wellness hétvégére jogosító voucher-t kap, a Balaton parti Máriafürdőn lévő Viktor bor és vendégházba (az időpont egyeztetés alapján történik).  A nyertes csomag része: 2 főre szállás 2 éjszakára, félpanziós ellátás, wellness, fitnesz, ingyen parkolás, strandbelépő, borkóstoló  és egy nap bringahasználat (a vendégház a bringaútvonalon van, így az aktív pihenést kedvelőknek is ideális).

A nyertes receptek felkerülnek a Szega Foods weboldalának receptajánlójába.

Ha első kézből szeretnél értesülni a történésekről, a legfrissebb hírekről, lájkold a Szega Foods oldalát!

Véleményed és kérdéseid fontosak számunkra! A receptverseny@szegacam.hu címre várjuk a leveledet!

Bízunk benne, hogy kedvet kaptál a főzéshez! Rajta, versenyre fel! Várjuk a recepteket!