Volt egy szép darab pulykamellem, még karácsonyra lett volna belőle töltött rolád, meg volt három csirkecombom, ebből alkottam az ebédet.
3 csirkecombot
20 dkg gouda sajtot
fél konzerv ananászt
sót, borsot, fokhagymaport
tojást, lisztet, prézlit és kb
A sajtos keverékkel betöltöttem a 3 combot és még 3 pulykamell szeletet, hústűvel – fogvájóval rögzítettem. Sült csirke fűszerkeverékkel fűszereztem. Egy tepsibe raktam - kevés vaj és fehérbor, meg jó sok hagyma társaságában. Alufóliával lefedve egy órát töltöttek a sütőbe 240 fokon, majd 10 perc alatt piros-mosolygósra pirultak grill fokozaton.
Az egy konzervnyi kukorica és fél üvegnyi zöldborsót összekevertem egy adag tartár mártással és tálaltam.
Az egy konzervnyi kukorica és fél üvegnyi zöldborsót összekevertem egy adag tartár mártással és tálaltam.