Diétázó
pizza-imádók kedvence. Egyszerű, mint a faék, pillanatok alatt elkészül, és jól
lehet belőle lakni lelkiismeret-furdalás nélkül. Nem utolsó sorban van olyan
finom, mint egy tisztességesen elkészített tészta alapú pizza.
Hozzávalók:
portobello gomba
pizzaszósz (itt egy házi változat)
Hozzávalók:
portobello gomba
pizzaszósz (itt egy házi változat)
morzsolt oregánó
mini mozzarella golyók
füstölt kolbász, szeletelve
olajbogyó
friss bazsalikom levelek
chili pehely
mini mozzarella golyók
füstölt kolbász, szeletelve
olajbogyó
friss bazsalikom levelek
chili pehely
A
portobello gombák tönkjét kiszedem, a gomba üregébe kanalazok egy kevés
pizzaszószt, megszórom oregánóval, körbepakolom mini mozzarella golyókkal, majd ízlés-tetszés szerint
kolbász karikákkal, olajbogyóval, chili pehellyel, bazsalikom levelekkel. A
tetejére mehet még egy kis mozzarella, majd irány a 180 fokra előmelegített
sütő, míg szépen megpirul a sajt a gombák tetején. Bazsalikom levelekkel díszítve tálalom. Egy
kiskanál medvehagyma pesto (vagy bármilyen másik fajta) még ellenállhatatlanabbá
teszi.
Ha tetszett a
bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook
oldalát, ITT
megteheted. Instagramon is követhetsz.