Minap tök curryt főztem, de nagy volt a tök és nem fogyott el
a curry aznap, amikor készítettem, így másnap blenderbe vágtam és pürésítettem, lett belőle jó sűrű krémleves.
Valami isteni!
Hozzávalók 2 adaghoz:
kb fél kg főzőtök húsa (tisztítva mérve), kockákra vágva
kb fél kg főzőtök húsa (tisztítva mérve), kockákra vágva
1 evőkanál olívaolaj (vagy vaj, paleósoknak kókuszzsír)
1 fej vöröshagyma
1 fej vöröshagyma
3-4 evőkanál curry fűszerkeverék
400 ml kókusztej
kis csokor petrezselyemzöld, aprítva
só és frissen őrölt bors, ízlés szerint
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.