![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPKK03mhvVIqCSfaJc3MYTCmA7nTs1EF1NwkKikWPiu6MUPmOrtHGCcnG1bfo6omXNv1qOfXrvh1xQMeBtZsHMsseg6IbxsZr1oh-DaQpK9rJaxDkgC3QKTYWs1jEG7kdTQkIy1sToF2Z5/s640/kagylo.jpg)
Hozzávalók fejenként:
egy marék kagyló (fagyasztott)
fél dl száraz fehérbor
1 gerezd fokhagyma
aprított petrezselyemzöld
1 ek olívaolaj
só, frissen őrölt bors
fél citrom
egy marék kagyló (fagyasztott)
fél dl száraz fehérbor
1 gerezd fokhagyma
aprított petrezselyemzöld
1 ek olívaolaj
só, frissen őrölt bors
fél citrom