Megjelent a chocoMe 2018-as őszi kollekciója:
a chocoMe manufaktúra hat vadonatúj csokoládévarázslattal bűvöli el
az ínyenceket.
Háromféle ízben érkezik a chocoMe Petit 21, egy
teljesen új termékkategória, amelyhez hasonlót eddig nem gyártott a chocoMe,
illetve – a kivételes technológiából adódóan – nemzetközi szinten is
kuriózumnak számít a csokoládékészítés piacán. A legújabb csokoládécsodának már
a neve is könnyed kifinomultságot közvetít: a francia „petit“ azaz „kicsi,
pici“, a dobozban megtalálható csokoládélapok méretét, a 21-es szám pedig
mennyiségüket jelöli.
A mindössze 5 mm vékonyságú lapocskák valódi meglepetést tartogatnak, ugyanis töltelék van bennük. A chocoMe logót megformáló falatok megtöltéséhez speciális technológia szükséges, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen munkafolyamaton belül kerüljön öntőformába a csokoládé kéreg és tölteléke.
A mindössze 5 mm vékonyságú lapocskák valódi meglepetést tartogatnak, ugyanis töltelék van bennük. A chocoMe logót megformáló falatok megtöltéséhez speciális technológia szükséges, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen munkafolyamaton belül kerüljön öntőformába a csokoládé kéreg és tölteléke.
A Petit21 ízvariánsai:
Étcsokoládé lapocskák karamell és yuzu töltelékkel –
ebben a karamell és a japánban népszerű citrusféle randevúja valósul meg.
Étcsokoládé lapocskák karamell és passion fruit
töltelékkel, fekete szezámmaggal.
A mogyorós ízek rajongói is újabb kedvencre találhatnak:
a tejcsokoládé lapocskák piemontei mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé
töltelékkel eszményi és legmagasabb minőségű alapelemeiből szintén valódi
desszertálom született.
Az új fejlesztéseken túl a nemzetközi sikerű, örök
kedvenc Raffinée termékcsaládba megérkezik még három újdonság: a Ruby
kakaóbabból készített csokoládéval bevont szicíliai mandula, amely nem csak
ellenállhatatlanul finom, de csokoládéalapja is rendhagyó: ez a világ 4. csokoládétípusaként emlegetett Ruby,
amely különleges gyártási eljárásnak köszönheti egyedülálló, rubinvörös színét
és ínycsiklandó ízét, amely mentes bármilyen színezéktől vagy aromától.
A gyümölcsösséget a manufaktúra egy csipet liofilizált málna és eper
hozzáadásával fokozza.
A másik Raffinée újdonság egy újabb Raffinée 4
válogatás, amely egy korábbi, azonos nevet viselő válogatás sikere nyomán
született: ebben a négyes összeállításban a tej-, a fehér-, a szőke- és a ruby
csokoládé mesternégyesé a főszerep.
A Voilé család új tagja a chocoMe Voilé
Mangó, amelynek alapeleme az aszalt gyümölcs, amely egyenesen Thaiföldről
érkezik és különleges kezelésének, a mangó juice-ban áztatásnak köszönhetően
kivételesen kellemes textúrával rendelkezik, így válik tökéletes párjává az
intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező, francia 70%-os kakaótartalmú
étcsokoládénak.
Volt szerencsém mindet megkóstolni, elhihetitek,
hogy ellenállhatatlanok!
A bejegyzést a chocoMe szponzorálta, köszönet érte.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz, mostanában ott sokkal aktívabb vagyok.