2011. november 20.

Könyvajánló

Fogadjátok szeretettel egyik legkedvesebb gasztroblogger barátnőm, Ugrai-Nagy Tünde, alias Ízbolygó első könyvét, a Manókonyhát!


...mert nem igaz, hogy csak a nagyok tudnak főzni! A Manókonyha izgalmas, finom és közismert receptjei hamar meghozzák a kedvet a főzéshez minden gyerek számára, az alapok elsajátításától kezdve az igazi főfogásokig. A könyv nem titkolt célja, hogy kicsi és nagyok, gyerekek és kezdő felnőtt konyhatündérek révbe érjenek a konyhában.
Receptek és ötletek reggelire, ebédre, vacsorára, zsúrhoz, ünnepekhez, vagy csak ha úgy rágcsálnánk valamit - a levesektől a pizzáig!
A gyerekekkel főzni nem csak arra jó, hogy több időt legyen együtt a család; az ételek elkészítésénél a legkisebbek is megismerkedhet az alapvető konyhai fogásokkal, használati eszközökkel és a pár lépésben elkészíthető, mégis tartalmas, egészséges és nem utolsó sorban finom ételekkel!
A könyv segítségével már 3 éves kortól megtanulhatják az alapvető fortélyokat a gyerekek, ahogy Ízbolygó gyerekei, Dalma és Bence, meg a többi gyerek is végigfőzték az összes receptet. Ajánlom mindenkinek az első, igazi itthoni gyerek-szakácskönyvet, a Manókonyhát!