2010. június 16.

Starbucks végre itthon is

Hétvégén, fél év után hazaköltöztünk a régi-új lakásunkba. Vége a falusi életnek, a hosszú, illatos esti sétáknak, a „kiszaladok a kertbe és kihúzok pár zöldhagymát a szalonna mellé”…

Persze nagyon jó érzés a saját kuckónkban ébredni! Még tele a lakás dobozokkal és takarítani is van mit, főzni még nem nagyon jutott idő (ellát Édesanyám), de a kávéfőzőm már üzemben van, mert kávé nélkül nem megy.

Apropó kávé: megnyílt az első magyarországi Starbucks kávézó a WestEnd bevásárlóközpontban.


A budapesti kávézó vendégei élvezhetik majd a Starbucks teljes kínálatát, így a 100% Fair Trade Certified presszókávéból készült forró és hideg italokat, a filteres kávékat, valamint a Tazo teák teljes választékát. A Starbucks emellett 16 féle arabica babkávét is kínál Latin-Amerika, Afrika, Ázsia és Csendes-Óceánia farmjairól.

A Starbucks emellett hagyományos kávéházi termékeket, így süteményeket, muffinokat, fánkokat, szendvicseket és salátákat is kínál majd. A Starbucks Magyarország egyedi terméke lesz többek között a reform háromszög szendvics, a kolbászos, valamint a Pick szalámis szendvics és büszkén kínálja a nagyhírű cukrászda, a Gerbeaud két remekét is: a sajtos pogácsát és a mandulás-nugátos süteményt.

1971 óta a Starbucks Coffee Company elkötelezett híve annak, hogy kizárólag megbízható forrásból származó és a legmagasabb minőségű arabica kávét szolgálja fel világszerte. Napjainkban világszerte jelenlévő hálózatával a Starbucks világelső a minőségi pörkölt kávé előállítása és értékesítése terén. A cég kiváló minőség iránti rendületlen elkötelezettsége és határozott irányelvei biztosítják azt, hogy fogyasztóik minden egyes csészében megízlelhessék az egyedülálló Starbucks Élményt.


A Bukaresti tetszett (a hely, a nyüzsgés, a profi marketing), ha legközelebb Pesten járok, letesztelem itthon is:-)