2010. június 16.

Starbucks végre itthon is

Hétvégén, fél év után hazaköltöztünk a régi-új lakásunkba. Vége a falusi életnek, a hosszú, illatos esti sétáknak, a „kiszaladok a kertbe és kihúzok pár zöldhagymát a szalonna mellé”…

Persze nagyon jó érzés a saját kuckónkban ébredni! Még tele a lakás dobozokkal és takarítani is van mit, főzni még nem nagyon jutott idő (ellát Édesanyám), de a kávéfőzőm már üzemben van, mert kávé nélkül nem megy.

Apropó kávé: megnyílt az első magyarországi Starbucks kávézó a WestEnd bevásárlóközpontban.


A budapesti kávézó vendégei élvezhetik majd a Starbucks teljes kínálatát, így a 100% Fair Trade Certified presszókávéból készült forró és hideg italokat, a filteres kávékat, valamint a Tazo teák teljes választékát. A Starbucks emellett 16 féle arabica babkávét is kínál Latin-Amerika, Afrika, Ázsia és Csendes-Óceánia farmjairól.

A Starbucks emellett hagyományos kávéházi termékeket, így süteményeket, muffinokat, fánkokat, szendvicseket és salátákat is kínál majd. A Starbucks Magyarország egyedi terméke lesz többek között a reform háromszög szendvics, a kolbászos, valamint a Pick szalámis szendvics és büszkén kínálja a nagyhírű cukrászda, a Gerbeaud két remekét is: a sajtos pogácsát és a mandulás-nugátos süteményt.

1971 óta a Starbucks Coffee Company elkötelezett híve annak, hogy kizárólag megbízható forrásból származó és a legmagasabb minőségű arabica kávét szolgálja fel világszerte. Napjainkban világszerte jelenlévő hálózatával a Starbucks világelső a minőségi pörkölt kávé előállítása és értékesítése terén. A cég kiváló minőség iránti rendületlen elkötelezettsége és határozott irányelvei biztosítják azt, hogy fogyasztóik minden egyes csészében megízlelhessék az egyedülálló Starbucks Élményt.


A Bukaresti tetszett (a hely, a nyüzsgés, a profi marketing), ha legközelebb Pesten járok, letesztelem itthon is:-)

7 megjegyzés:

lorien írta...

Egyáltalán nem rajongok értük. A marketingre többet fordítanak, mint a minőségre.;) Persze Amerikában nem sok lehetőseg van, ha rendes kávét akar inni az ember, de azért itthon szerencsére más a helyzet, bár ha biztosra akarok menni, otthon kávézom.
Amúgy meg papírpohárból nem nagyon szeretek kávét inni.

Gabojsza írta...

A kávé milyenségével kapcsolatban egyetértek, nem hasonlítható össze azzal, amit szeretsz:-)
papírpohár kérdés: én sem rajongok érte, de sokszor kénytelen vagyok elfogadni, mert van, hogy menet közben kortyolom el (nem szürcsölöm!) nem mindig jut idő leülni és csészéből, ráérősen élvezni...

Névtelen írta...

Szerintem igénytelenség egy bloggertől csak így kritika nélkül kopipésztelni egy semmitmindó PR-szöveget.

Gabojsza írta...

Kedves névtelen,
most (kérésre) a megnyitásról adtam hírt. Kritizálni majd akkor fogok, ha személyesen is járok náluk (mármint a pesti üzletükben) :-)

Névtelen írta...

A Starbucksban lehet espressot is inni (nem is rossz), es ha nem elvitelre kered, akkor automatikusan bogreben adjak a kavet.
A moccha frapucchino nagyon finom. Es nem utolso sorban igazi tejszint hasznalnak!!

A jo kave meg azt hiszem "elvont fogalom"...

Bea

Névtelen írta...

Hát, ha nem is elvont, de szubjektív.

Salsa Orsi írta...

Szerintem egyáltalán nem igénytelen dolog általános jellemzést kopipésztelni. Valaki azt sem tudja, mi fán terem a Starbucks, miért ne olvashatná ezt először?a névtelen kommentelés inkább az...