2020. május 13.

Pesztós babbal töltött portobello gomba


30 perces könnyű ebéd, vagy vacsora olyan ízekkel, amiket egymásnak teremtettek.

Hozzávalók 4 főre:
8 db portobello gomba
pár csepp olívaolaj
1 natúr fehérbab konzerv
1 evőkanál bazsalikom pesztó
16 golyó mini mozzarella
a tálaláshoz friss bazsalikom

A babkonzervet leszűröm, a babot leöblítem, majd összekeverem a bazsalikom pesztóval. A gombák tönkjét kivágom és betöltöm a gombákat a pesztós babbal. Kiolajozott sütőtálba teszem a gombákat és mindegyik tetejére 2 db, elfelezett mini mozzarella golyót teszek. 180 Celsius-fokra előmelegített sütőbe tolom 20-25 percre. Friss bazsalikommal díszítve, azonnal tálalom. Ízorgia.

A gombáért köszönet a CHEF gombának!

Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz