30 perces könnyű ebéd, vagy vacsora olyan
ízekkel, amiket egymásnak teremtettek.
Hozzávalók 4 főre:
8 db portobello gomba
8 db portobello gomba
pár csepp olívaolaj
1 natúr fehérbab konzerv
1 evőkanál bazsalikom pesztó
1 evőkanál bazsalikom pesztó
16 golyó mini mozzarella
a tálaláshoz friss bazsalikom
A babkonzervet leszűröm, a babot leöblítem,
majd összekeverem a bazsalikom pesztóval. A gombák tönkjét kivágom és betöltöm
a gombákat a pesztós babbal. Kiolajozott sütőtálba teszem a gombákat és mindegyik
tetejére 2 db, elfelezett mini mozzarella golyót teszek. 180 Celsius-fokra
előmelegített sütőbe tolom 20-25 percre. Friss bazsalikommal díszítve, azonnal
tálalom. Ízorgia.
A gombáért köszönet a CHEF
gombának!
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.