2019. június 3.

Könyvajánló: Házi készítésű tejtermékek



Tavaly tavasszal elvégeztem egy sajtkészítő tanfolyamot Kecskeméten, így különösen örültem mikor rátaláltam a Cser Kiadó gondozásában nemrég megjelent Házi készítésű tejtermékek című könyvére.

A szerzők  - Eva Maria Lipp  és Eva Schiefer - maguk is lelkes háziasszonyok, lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan készíthetünk friss termelői tejből mindenféle házi tejterméket. A pontos leírások és a fotók borítékolják a sikert.

Az alapismeretek elsajátítása után megtudhatjuk, hogy készítsünk finom aludttejet, joghurtot és kefirt, túrót és friss sajtokat, lágy,- és kemény sajtokat, írót és natúr, vagy ízesített vajakat.
Ötletes recepteket is találunk a könyvben, melyek az elkészített tejtermékeket használják alapanyagul.

Ha kacérkodsz a saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt készítésével, ez a könyv nagy segítséget nyújthat! Nincs más tennivaló, mint találni egy megbízható, jó minőségű teljes tejet értékesítő gazdára, beszerezni néhány eszközt és alapanyagot és már indulhat is az adalékanyagoktól mentes tejtermékek otthoni készítése.

Kedvezményesen itt lehet megvásárolni a könyvet.


Eva Maria Lipp - Eva Schiefer - Házi készítésű tejtermékek
Cser Kiadó, 2019
104 oldal
2995.-Ft