2011. szeptember 28.

Olivás, aszaltparadicsomos túrókrém



Készítettem házi túrót, nem akart elfogyni, bekevertem kencének a Dokinál talált ötletet alapul véve.

Hozzávalók:
25 dkg (házi)túró
4-5 ek natúr joghurt
1 fej salotta hagyma
2 fokhagymagerezd
10 dkg magozott, zöld olívabogyó
fél marék szárított paradicsom, porítva
ízlés szerint só és frissen őrölt bors

Mindent egy aprítógépbe teszek és simára pürésítem. A porított szárított paradicsomtól úgy néz ki, mintha kőrözött lenne:-) Kenyérre, pirítósra kenve tálalom.

Ha tetszett a recept, csatlakozhatsz Gabojsza konyhája Facebook közönségéhez.

6 megjegyzés:

babette főz írta...

Az ötlet nagyon jó! Kence az mindig kell egy jó reggelihez, uzsonnához:DDD

Bianka írta...

Nagyon jóóó

Böbe Morzsák írta...

Nagyon tetszik a blogod! Az általad készített ételek étvágygerjesztőek, viszonylag könnyen süthetők-főzhetők. Szívesen kattintok az oldaladra és próbálok ki ezt-azt!

Gabojsza írta...

Kedves Böbe, köszönöm! Ha Facebookon is követsz, még több ötletet kaphatsz a főzéshez:-)
https://www.facebook.com/pages/Gabojsza-konyh%C3%A1ja/142107252478898

thia írta...

Ez egy remek recept. Biztos, hogy elkészítem hamarosan. Köszi az ötletet!

Gabojsza írta...

Én köszönöm, hogy olvasol:-)