2009. december 26.

Idei angyalkám


Ez volt idén az angyalkám. Nagykorú Dick késeim mellé kaptam egy gyönyörűséges séfkést, ideális méretű, jó a fogása, öröm vele dolgozni:-) Ajándék volt mellé egy késélező és egy csinos kötény is.


Tavasszal részt veszek majd az Esszencia főzőiskola 3 séf kurzusának A marha, sertés, vörös húsú szárnyasok / Édesvízi és tengeri halak, rákok, kagyló / Falatnyi univerzumok: hors d’œuvre, tapas, amuse-bouche témájú estéin (ennek örülök a legjobban!).

Kaptam még isteni pisztácia olajat, csípős tésztaszószt, narancslekvárt, szarvasgombás tésztát, bazsalikom olajat, pácolt tintahalat, mentaszószt, capuccino díszítő készletet, finom borokat és egy rendkívül praktikus PET flakon összenyomó „készüléket”. Köszönöm az angyalkáimnak!

Már csak lelki béke és több szabadidő kellene, de az magamnak kell megoldanom:-)

4 megjegyzés:

Eszter II írta...

Ez hatalmas, a képen szereplő hat könyvből hármat (Dolce Vita, Ch&V, Casa Moro) én is most kaptam meg karácsonyra!:) Azóta megállás nélkül ezeket bújom persze!

Jó főzőcskézést belőlük, és boldog ünnepeket!

Kovács Micike írta...

A Locatelli gyurit az öcsikém fordította... Éppen msot nézegettem én is... De jó nekünk! :)

Reni írta...

Locatellit én is megkaptam (legnagyobb kedvencem), de a Casa Moro-ra is nagyon fáj a fogam

Eszter II írta...

Én már meg is főztem az első két receptet a Casa Moro-ból, és nagyon elégedett vagyok velük. Nagyon eltalálták a szám ízét :)