2020. június 30.

I. Országos Online Grillbajnokság



Mivel a koronavírus járvány miatt a nagy gasztro-rendezvények elmaradtak, de a grill-BBQ szenvedély tombolt rendesen a karantén alatt is, a Gourmet&Delicious Manufaktúra gondolt egy nagyot, és megszervezett egy országos online grillversenyt.


A facebookon zajló eseményre bárki nevezhetett egyéniben vagy csapatban, amatőr vagy profi kategóriában, majd május 31-én, a bajnokság napján - egy igen szeles, esős vasárnapon, mindenki kötényt öltött és grillezett, majd feltöltötte az alapanyagáról és a végeredményről szóló fotóit az esemény oldalára, a képekhez hozzáírta az elkészült étel receptjét és kereken egy hétig lehetett szavazni a legszimpatikusabb csapatra, és ételére. A díjakat a Gourmet&DeliciousManufaktúra mellett Sveda Borház , a GaBko Chili, a Nyúli “tüzes” chili, a Kertportál, a Pixis Delikát és a Karchili ajánlották fel.


ÉP-vel mi is neveztünk GrillDob csapatnévvel és a szakmai zsűri döntése alapján elnyertük a profi kategória megtisztelő II. helyezését. Nyereményünk egy GaBko Chili csomag volt és a Gourmet&Delicious Manufaktúra kedvenc termékem, a Hétfejű sárkány curry chutney-ja.

Klassz kezdeményezés, jól szórakoztunk, finomakat ettünk, reméljük, lesz folytatás. Köszönjük a szervezést Erikának és Szabolcsnak!