Ez a
kenyérre való kence jó érett camembert sajttal elkészítve az igazi (olyannal,
aminek a közepe már lágyabb). Most szarvasi ricotta került bele, de készült már
natúr sajtkrémmel is.
Hozzávalók:
200 g
érett camembert
50 g ricotta, vagy natúr sajtkrém
2 evőkanál (házi) tejföl
2 evőkanál (házi) tejföl
1 kis
csokor friss medvehagyma
só és frissen
őrölt bors, ízlés szerint
Késes
robotgépbe teszem a hozzávalókat, az összeaprítja a medvehagymát és jól
összekeveri a tejtermékekkel. A medvehagyma virágával díszítve, rozskenyérre
(vagy pirítósra) kenve kínálom.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem
lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz, mostanában
ott sokkal aktívabb vagyok.