2018. április 26.

Medvehagymás krém camemberttel és ricottával



Ez a kenyérre való kence jó érett camembert sajttal elkészítve az igazi (olyannal, aminek a közepe már lágyabb). Most szarvasi ricotta került bele, de készült már natúr sajtkrémmel is.

Hozzávalók:
200 g érett camembert
50 g ricotta, vagy natúr sajtkrém
2 evőkanál (házi) tejföl
1 kis csokor friss medvehagyma
só és frissen őrölt bors, ízlés szerint

Késes robotgépbe teszem a hozzávalókat, az összeaprítja a medvehagymát és jól összekeveri a tejtermékekkel. A medvehagyma virágával díszítve, rozskenyérre (vagy pirítósra) kenve kínálom.

Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz, mostanában ott sokkal aktívabb vagyok.