2021. július 6.

Rendhagyó könyvajánló: Kutya jó étrend - Kutyatáplálásról nem csak kezdőknek


Úgy 6 hónapja Kuszkókirály boldog „nagymamája” lettem. Kb. 2 hetente hétvégenként szőrös-unokázok, és élvezem a kis szeretetgombóccal eltöltött minden pillanatot. Kuszkó igen jól nevelt kiskutya, lányomék nagy odafigyeléssel és szeretettel gondoskodnak róla. Náluk is, mint minden kutyagazdinál sarkalatos pont a kis kedvenc táplásása, és ebben nyújt segítséget – nemcsak kezdőknek – a Boook Kiadó gondozásában most megjelent könyv, a Kutya jó étrend - Kutyatáplálásról nem csak kezdőknek. A könyv szerzői, Vékony Blanka, Dr. Mák Erzsébet és Balogh Lívia maguk is 6 boldog kutya büszke gazdái, emellett kiváló dietetikusok, így a könyvben nemcsak 54 kutya jó finomság, de sok-sok hasznos kutyadietetikai ismeret is megtalálható kedvenceink megfelelő és kiegyensúlyozott táplálásához, hogy mindig játékosak, energikusak és egészségesek legyenek.

A könyvből megismerhetjük kedvenceink emésztőrendszerét és annak működését, ki tudjuk számolni kutyánk energiaszükségletét és azt, melyik életszakaszban mennyi táplálékra van szüksége kutyánknak attól függően, mekkora és mennyi idős, segítve ezzel megelőzni kedvencünk elhízását, megbetegedését. Segítséget kapunk a megfelelő alapanyagok kiválasztásához, mert ha mi is a házi kosztot kedveljük leginkább, miért ne kényeztethetnénk ezzel kutyusunkat is? Magunk készítve négylábú kedvencünk napi eledelét, mi választhatjuk ki az alapanyagok forrását és minőségét, így sokkal változatosabban, egészségesebben, és legfőképpen kutyánk igényeire szabva tudjuk táplálni.

Ebben a könyvben igazi csemegéket találhatunk kutyánk számára: leveseket, ragukat, rizottókat, gombócokat, és persze nem maradhatnak el a jól megérdemelt jutalomfalatok sem.
Kutyagazdiknak igen hasznos kiadvány! Kedvezményesen megvásárolható a kiadónál.

Vékony Blanka – Dr. Mák Erzsébet – Balogh Lívia
Kutya jó étrend - Kutyatáplálásról nem csak kezdőknek
BOOOK KIADÓ KFT 
2021 
189  oldal
5 490 Ft