Maradék sült laska és shiitake gombából született ez a kence. Olyan intenzíven gomba íze van, hogy meg kell tőle bolondulni… Friss kenyérre, pirítósra, vagy krékerre kenve, zöldség hasábokkal mártogatva akár party fogásnak is bevethető és készítettem már vegán változatban is, ezzel a vegán termékkel együtt pépesítve.
Hozzávalók:
10 dkg maradék sült gomba (nálam most laska, sárga laska és
shiitake gomba)
100 g natúr sajtkrém (a tömlős változat)
A maradék sült gombát (ami így készült) botmixerrel, vagy
késes robotgépben krémesítem és összekeverem a sajtkrémmel. Hasábokra vágott
zöldségekkel, dip-nek, vagy friss kenyérre/pirítósra kenve tálalom.
A gombákért köszönet a Chefgomba csapatának.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.