2017. június 27.

Balaton 2017 gasztrokalauz


A Magyar Konyha magazin gondozásában megjelent a  Balaton 2017 gasztrokalauz
A déli part kultikus éttermében, a balatonszemesi Kistücsökben vehettük kézben elsőként az idei kiadványt, ami igazán átfogó képet nyújt, összesen 360 helyet mutat be nem csak ínyenceknek.
Siófok és környéke, Balatonboglár és Balatonlelle környéke, Keszthely és környéke, Badacsony és Somló, a Káli-medence, Tihany és Balatonfüred környéke, na meg Veszprém és környéke gasztro-vonatkozású helyei kerülnek bemutatásra régiónként. Benne vannak a legjobb éttermek, halsütödék, fogadók és pincék, pecsenyések, bisztrók, pékségek, cukrászdák és strandbüfék, sörfőzdék és minőségi kézműves termékeket előállító kistermelők, melyeket idén tavasszal a Magyar Konyha magazin újságíró munkatársai leteszteltek és objektív szempontok alapján döntve érdemesnek találtak arra, hogy megismertessék a nagyérdeművel ebben az átfogó, jól használható kiadványban.

A bemutatót a házigazda - Kistücsök étterem - által készített fogásokkal és finom balatoni borokkal (meg pálinkákkal és pezsgővel) ünnepeltük, a menü igazán pazar volt.

A Magyar Konyha magazin július-augusztusi számának mellékleteként lehet hozzájutni a kiadványhoz. Keressétek az újságos standokon. Érdemes!

Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.