Ez a kenyérre való kence jó érett camembert sajtból az
igazi. Olyanból, aminek hivatalosan a szavatossági ideje már legalább 1-2 hete
lejárt és a közepe már lágyabb. Na olyankor
érdemes eldönteni, hogy megesszük magában, vagy beáldozzuk, és krémnek születik
újjá.
Hozzávalók:
200 g érett camembert
100 g natúr sajtkrém200 g érett camembert
1 marék dió
1 tk magos dijoni mustár
frissen őrölt bors
A diót száraz serpenyőben illatosra pirítom, majd késes robotgépben durvára darálom. Hozzáadom a többi hozzávalót és krémesre összedolgozom, majd rozskenyérből készült pirítósra kenve kínálom.
A képen medvehagyma virágával van megszórva.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.
1 tk magos dijoni mustár
frissen őrölt bors
A diót száraz serpenyőben illatosra pirítom, majd késes robotgépben durvára darálom. Hozzáadom a többi hozzávalót és krémesre összedolgozom, majd rozskenyérből készült pirítósra kenve kínálom.
A képen medvehagyma virágával van megszórva.
Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát, ITT megteheted. Instagramon is követhetsz.