Negyedik alkalommal rendezik meg a Kézműves Magyar Ízek
Vásárát a budapesti Millenáris B épületében. A közelgő disznótoros szezonra
való tekintettel idén november 16-18 között a rendezvényen kiemelt szerepet kap
a hurka, a kolbász és az újbor. Több mint 100 különböző ízű hurkát, kolbászt,
szalámit és 30 féle újbort kóstolhatnak a látogatók, olyan különlegességeket is,
mint a szilvalekváros kolbász, a fehérboros
magvas birsalma mustárral szervírozott országkolbász, vagy a kalocsai paprikás
csokoládé.
Az újdonságok mellett, a vásáron képviseltetik magukat a 120
magyar termelő által előállított 5000 magyar íz (mézek, lekvárok, szörpök,
sonkák, sajtok, pálinkák, fűszerek és tejtermékek), a fesztiválszínpadon színes
programok lesznek, a gyerekeknek szombat napközben az Alma, vasárnap a Kolompos
együttes zenél, pénteken este a Balkán Fanatik gondoskodik a jó hangulatról. A
koncertek mellett a színpadon lesz csokimikulás készítés, mézpergetés, téli
fagyi készítés, szakmai beszélgetések és díjátadók.