2016. február 26.

Konyhakiállítás 2016 és JÁTÉK páros belépőkért!


Konyhakiállításon mindenki megtalálhatja, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. A kiállítás 2016. március 4-5-6-án várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában.
A konyha otthonunk egyik legfontosabb része, melynek megtervezése és kialakítása az építkezés legnehezebb és legtöbb szakértelmet igénylő feladata. A Konyhakiállításon egy helyen, egy időben hasonlíthatjuk össze a legtöbb hazai konyhabútoros cég kínálatát, és kérhetünk tőlük ajánlatot, ami felbecsülhetetlen előny, ha építkezést vagy nagy lakásfelújítást tervezünk az év során. A kiállításon ugyanakkor nemcsak konyhabútorok, hanem étkezők és teljes enteriőrök is lesznek, így akár lakásunk vagy házunk teljes belső kialakításra is találhatunk megoldásokat és professzionális partnereket.

A Konyhakiállításon egy helyen, egy időben hasonlíthatjuk össze a legtöbb hazai konyhabútoros cég kínálatát, és kérhetünk tőlük ajánlatot. Az idei kiállítás kiemelten foglalkozik a jövő okos konyhai megoldásaival, hiszen egyre több gyártó rendelkezik ilyen eszközökkel. Olyan innovációkkal találkozhatunk a helyszínen, mint az okostelefonnal kommunikáló, arról irányítható készülékek vagy akár a külön okostelefonos alkalmazással rendelkező dekantáló. A legtöbb beépíthető és szabadon álló nagygépből vadonatúj kollekciót láthatunk a kiállításon, a kisgépeket pedig profi szakácsok fogják tesztelni. Kiegészítők terén is széles választékra számíthatunk az eseményen a késektől az edényeken át a világhírű Herendi porcelánig.


A konyhabútor és konyhagép premierek mellett igazi sztárparádé lesz a főzőbemutatók terén is. Bernáth József és több más szakácskönyv szerzője is fellép, és utána dedikál a helyszínen, akik mellett vendég műsorvezetőként Bereznay Tamás is feltűnik. Pataky Péter és Borbás Marcsi is tartanak bemutatót és szombaton 12:40-kor velem is találkozhattok, készítek a látogatóknak egy jópofa,  húsvétra is bevethető party falatkát. Gyertek, kóstoljátok meg!

Időpont: 2016. március 4-5-6.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva: mindennap 10-18 óráig
A kiállítás weboldala
A kiállítás Facebook oldala