2015. június 12.

Nagykörű Cseresznyetortája 2015 - Receptverseny

Ha élsz-halsz a cseresznyéért és jól forgatod a fakanalat meg a habverőt, akkor itt a lehetőség, hogy Te tortád nyerje a "Nagykörű Tortája 2015" címet  és a Nagykörűi Cseresznyevirág Vendégház által szponzorált fődíjat is elnyerd, vagyis pároddal a Vendégház szállóvendégeként, félpanziós ellátással, egy kellemes hétvégét a tiszaparti településen töltsetek (előre egyeztetett időpontban).A pályázatra háziasszonyok, háziurak, hobby szakácsok, és gasztrobloggerek jelentkezését várjuk.
A nevezés díjtalan, több tortával is lehet nevezni, a recepteket és fotókat legkésőbb 2015 július 12.-n éjfélig kell beküldeni e-mail címünkre (cseresznyestorta@gmail.com), vagy feltölteni Nagykörű Tortája Facebook oldalára.
A pályázó nevét, címét és e-mail elérhetőségének pontos megjelölését kérjük a fenti e-mail címre küldeni, vagy a Facebook oldalon üzenetben megadni. A nyertes torta lesz a 2015 év „Nagykörű Tortája”, amit július 15.-én a Nagykörűi falunapon mutatnak be .
A Receptversenyben résztvevő receptek felkerülnek a Kifőztük, on-line gasztromagazin oldalára is. (www.kifoztuk.hu ).

Új, kreatív ötleteket, de mindenképpen cseresznyét tartalmazó tortákat várunk!

További információért kattints Nagykörű Tortája Facebook oldalán található Receptverseny kiírásra, vagy Notburga Konyhája főoldalán található Nagykörű Tortája 2015 Receptverseny pályázati feltételek-re.
Sok sikert és jó sütést!

Nincsenek megjegyzések: