2012. szeptember 5.

Olivabogyós pingvinek és egy kérés


Egy meghívásos receptversenyre, spanyol olívával kellett valami egyszerű tapas-t prezentálni, gondoltam, hogy az olajbogyós pingvinek nyerők lehetnek:-)


Elindult a verseny, aminek a tétje egy spanyol utazás, olajbogyó szürettel fűszerezve. És én nagyon szeretném megnyerni, mert akkor októberben elvihetném Nagylányomat Spanyolországba és egy külön, egymástól távol töltött év után pár napot kettesben lehetnénk. De jó lenne! Ezért tisztelettel kérek mindenkit, aki erre jár, hogy szavazzon a receptemre, hogy megnyerjem az utazást!

Ha icipicit is szeretsz idejárni, kérlek szavazz rám és kérj meg mindenkit, akit tudsz, hogy szavazzon a pingvinekre, Gabojsza konyhájára! Bele kell húzni, mert a jelenlegi első helyezett majdnem 100 szavazattal vezet:-( Nyertem már 1999-ben Sorsolás alapján olyan versenyt, ahol egy voltam a 7296 induló között (tudom, szerencsefia vagyok), de most csak 10 közül kellene elsőnek lennem és bár a legtöbbjüket személyesen is ismerem és szeretem, most mégis kicsit önző leszek, mert ezt a versenyt csak 1 blogger nyerheti meg és szeretnék én lenni az!

Itt lehet szavazni. Gasztroguruk menüpont – Gabojsza konyhája. Tudom, engedélyezni kell az alkalmazást, de most az egyszer talán nem bánod, mert  Te is nyerhetsz egy utat, ha feltöltesz egy spanyol olívabogyós receptet. Itt vannak a részletek

Köszönöm!

7 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon aranyos ötletes amit készítettél! Szereztem neked egy szavazatot!

Erdokóstoló írta...

Hát ez szenzációs ötlet, nagyon tetszik!

Vanilla Daniela írta...

Én is szavaztam.Üdv.

Gabojsza írta...

Köszönöm!:-)))

Millus írta...

Szavaztam és nagyon-nagyon szorítok4 A pingvinek meg cukik! :)

Millus írta...

4=! bocsi! :D

Ringlet írta...

Ma Tőled "loptam" a csicseriborsó krém receptjét a nasimhoz. Nagyon finom lett. Cserébe szavaztam Rád a facebookon. Úgy látom egyelőre te vagy az első helyen! Hajrá! És köszi a recepteket!