2012. március 28.

Meztelen üzenet és Magyar Konyha harmadszor

Mára  két, számomra örömteli esemény is jutott: megjelent Esze Dóra velem készített interjúja (többek szerint nagyon gabojszás lett, szerintem meg nagyon eszedórásJ) a Meztelen üzenet blogon és megjelent a Magyar Konyha magazin áprilisi száma 25 húsvéti recepttel, sonkafőző „tanfolyammal”, sok hagymával, liszt teszttel és még sok érdekes és értékes olvasnivalóval, “amitől a szellem is jóllakik”!


A mostani lapszámban 3 bárány receptem olvasható, a (volt Magyar utcai) török hentestől beszerzett bárányhúsból készítettem tradicionális erdélyi húsvéti menüt, a fogásokat Bakcsy Árpád fotózta.
Jó érzés egy újságban szerepelni Varjú Viktor (Bock Bisztró), meg Buday Péter receptjeivel, na meg Heimann Zoltánnal és Bródy Sándor unokájával. 
Vegyétek, olvassátok, szeressétek!