2011. december 21.

Szomjoltó JÁTÉK!


Ti mivel oltjátok a szomjatok? Én borszéki és málnási ásványvízen nőttem fel, aztán egy ideig szódát ittam, majd ilyen-olyan ásványvizeket, melyek általában fúrt kutakból nyert, szénsavval dúsított szűrt vizek.
Majdnem egy évig nem ittam szénsavasat, de mostanában megint leginkább a bubis oltja a szomjam. Az ásványvíz fogyasztás több gondot is okoz kis háztartásunkban. 2 literest vegyek, vagy másfelest? Legyen bubis és mentes is, de a bubis túl bubis… a tele palackokat fel kell cipelni a másodikra, tárolni, majd az üres palackokkal kezdeni valamit addig, míg eljutunk velük a szelektív kukához. Ha pénzért váltom vissza, nem taposhatom laposra, ha laposra taposom, külön kell a műanyagos kukához elzarándokolni, mert nem igazán esik útba… Ideje változtatni. A megoldás: szódagép!Egy jó minőségű, dizájnos szódagép nem olcsó mulatság, de hasznos beruházás és gyorsan megtérül. A SodaStream praktikus otthoni szódagépekkel bárki elkészítheti kedvenc frissítőjét és még azt is eldönthetjük, mennyi bubi kerüljön a palackba! A fröccs szerelmesei kész fröccsöt készíthetnek, az üdítők szerelmesei a közel 30 féle ízben kapható SodaStream szörpök közül választhatják ki kedvenceiket, az ízeket kombinálva, akár egyedi koktélokat is gyárthatnak.
Mindezek elkészítése nagyon egyszerű a szódagépekkel: fel kell tölteni a palackot a jelölésig vízzel, belecsavarni a gépbe, majd a nyomógomb segítségével, ízlés szerint elkészíthető a kívánt erősségű szóda. Ha pedig ízesíteni szeretnénk, öntsük hozzá a kiválasztott szörpöt vagy bort, és máris fogyasztható az ízletes üdítő vagy a tökéletes házi fröccs. Az eredeti SodaStream szódagépek használatával nem kell többé a nehéz ásványvizes palackokat hazacipelni, hiszen egyetlen patron segítségével akár 60-80 liter szóda is előállítható.
Nem utolsó sorban legyünk zöldek, óvjuk meg a környezetünket egy rakás üres műanyag palacktól! 

Szeretnéd megnyerni a képen látható szódagépet? A SodaStream játékra invitál!
Lájkold a Facebookon a SodaStream oldalát és válaszolj helyesen egy kérdésre:

Hány féle szódagépet forgalmaz jelenleg a SodaStream Magyarországon?

A választ küld el email-ben a sodastream@morpho.hu címre 2011 december 31 éjfélig és ha neked kedvez a szerencse, az új évben egy gyönyörű szódagépben készült itallal olthatod szomjad!

Hogy kinek kedvez a szerencse, az január 5.-én derül ki, a nyereményt  a nyertessel email-ben egyeztetett címre fogják kipostázni. Sok szerencsét!

2 megjegyzés:

Jenis írta...

Én extra szerencsés helyzetben vagyok, mert anyósom Pí vizet és szódát gyárt (ebből él) visszaváltható palackokban. Tehát nálunk nincs gond a palackokkal, a szállítással sőt az árral sem :)

Vanca írta...

Na, erről lemaradtam, de azért legalább megnéztem a szódagépeket. Nemrég egy ismerősömnél ilyen buborékos üveg volt az asztalon, és nem jöttem rá, miért mindig uyanabban hozza a szódát az asztalra. Újratölti? Na, most legalább megvilágosodtam. Boldog új évet! :-)