2011. december 17.

Halak és halételek – aranyhétvégén kedvezményesen, közvetlenül a szerzőtől!Szabó Péter hiánypótló könyve, a Halak és halételek nyár végén jelent meg, s úgy tűnik, hamarosan el is fogy a könyvkereskedések polcairól. A szerző az utóbbi időszakban naponta kap megkereséseket az ügyben, hol lehet megvásárolni a könyvet, mert sok üzletben már november végén elfogyott. Péter úgy döntött, a saját tartalékában lévő 20 darab könyvet karácsonyi ajándékként kedvezményes áron, 5990 Ft helyett 5200 forintért kiárusítja ezen a hétvégén, hogy ne kelljen csalódást okoznia azoknak, akik a Halak és halételeket szánták szeretteiknek a fa alá. Az akció ma estétől lép életbe, és hétfőn reggel tíz óráig tart, a vásárlóknak csupán egy mailt kell küldeniük a peter.szabo@voroshomar.hu címre, s a válaszlevélben a szerző megadja, hol és mikor lehet tőle átvenni a dedikált könyvet szombat déltől hétfő délig.
A Budapesten kívüli érdeklődők postán kapják meg a könyvet (postaköltség 730 Ft) szerdáig, amennyiben átutalják a kiadvány és a postaköltség összegét hétfőn délig. A részletekről Péter szintén a válaszlevélben tájékoztat.  

Érdemes minél előbb jelentkezni, mert csupán 20 példány találhat vevőre, s a következő könyvre jövő év tavaszáig biztosan várni kell. A Halak és halételek pedig nem csupán karácsonyi gasztro-ajándéknak ideális, hanem a halszeretők hétköznapi kézikönyve lehet a konyhában, hiszen 80 recept, 60 halfaj bemutatása, kalóriatáblázat, halak és borok párosítása, halvásárlási és előkészítési tudnivalók, konyhatechnológiai eljárások, valamint lenyűgöző fotók találhatók a kiadványban!

Nincsenek megjegyzések: