2011. október 22.

Barramundi receptverseny


Fotó: rubysgourmet.com

A Jászkiséri Halas Kft, a hazai és európai barramundi tenyésztés fellegvára, országos nyílt barramundi receptversenyt hirdet, melynek zsűrijébe gasztroblogger társunkat, OceanCowboyt is meghívta.
A receptverseny első három helyezettje a Jászkiséri Halas Kft jóvoltából, több kiló barramundival lesz gazdagabb, amit akár karácsonyi vacsorának is elkészíthet.

·         Első helyezett                              5,0 kg prémium kategóriás ultrafriss barramundival
·         Második helyezett                       3,5 kg prémium kategóriás ultrafriss  barramundival
·         Harmadik helyezett                     1,5 kg prémium kategóriás ultrafriss barramundival lesz gazdagabb és mindhárom döntős megtekintheti Európa első barramundi tenyésztelepét is.

A verseny szabályzata:

Minden pályázó barramundiból (vagy filéjéből) készült halétel receptjével pályázhat, egy pályázó akár több recepttel is. Főzze meg és fotózza le az ételt, a receptjét és fotóját tegye közzé a blogján, a bejegyzés linkjét küldje el a barramundirecept@gmail.com e-mail címre oceancowboy gasztrobloggernek, 2011 december 05.-én éjfélig. Bloggal nem rendelkező pályázók is részt vehetnek a receptversenyen, egyenlő feltételekkel, ők a receptet és fotót emailben küldjék el.
A beküldött recepteket szakértő zsűri elemzi. A 3 legjobb recept beküldője a fent említett nyereményekkel gazdagodik.
Eredményhirdetés: 2011 december 15-én az oceancowboy blogon.
 
Közönségszavazás:
A receptek felkerülnek a barramundi hivatalos Facebook oldalára is, ahol közönségszavazásra bocsájtják őket. A közönségdíj győztesét 1 kg prémium kategóriás ultrafriss barramundival jutalmazzák, illetve meghívást kap ő is Európa első barramundi tenyésztelepének meglátogatására.

Fontos!
A beérkezett recepteket és a fényképeket a Jászkiséri Halas Kft. a készítő nevével feltüntetve felhasználhatja a saját weboldalán és Facebook oldalán, illetve PR cikkben hivatkozhat a receptekre és a képeket illusztrációként felhasználhatja.

Hogy mi is az a barramundi? Megtudhatod ITT, illetve ITT
Sok-sok információ és ötletek a barramundival kapcsolatban a Facebookon is!

2 megjegyzés:

Poemil írta...

De unde Doamne iarta-mă Barramundi in Europa?

Gabojsza írta...

O firma maghiara de la Jászkísér a facut o investitie grozava, si a fondat prima crescatorie de barramundi din Europa.
http://barramundi.hu/
Saptamana aceasta voi incerca si eu:-)