2011. június 23.

B!Chef - Oszd meg és főzz!


Szeretnél EGY ÉVEN KERESZTÜL minden héten tízezer forint értékben bevásárolni a város legújabb delikát üzletében? Szeretsz jókat enni és tudsz is főzni? És szereted mindezt megosztani a barátaiddal? (én igen!)
A Baldaszti's Delikátesz és Bisztró FŐZŐVERSENYT hirdet, amelynek győztese a Baldaszti's hivatalos törzsvásárlójává válik, azaz 1 ÉVEN keresztül, összesen 52 héten át, heti 10 000 forint értékben vásárolhat az üzletben.
Ha beszállnál a versenybe, vagy csak kíváncsi vagy a részletekre, ITT mindent megtudhatsz:-)

Ha tetszett a poszt, csatlakozhatsz Gabojsza konyhája Facebook közösségéhez.

2 megjegyzés:

GasztroRéka írta...

Én ezt nem tartom annyira korrektnek, még ha adnak 15%-ot, akkor sem. Lehetett volna úgy is, hogy adnak termékmintát ingyen egy receptért cserébe, kisebb kiszerelésbe. Ha az embernek tetszik a termék, úgyis megveszi, vagy megpróbálja megvenni. Így meg csak az játszhat akinek van pénze kísérletezni.
Egy pályázat semmire nem garancia.
Jó tudom, hogy nem te vagy a verseny szervezője, és nem is vagy sznob.
Ez a verseny nekem a jómódúak kiváltságának tűnik.

Gabojsza írta...

Réka kedves, költöttem én már kétezerpárszáz forintot kevésbé hasznos dolgokra is...na meg nem kötelező részt venni, és egy olyan pályázatot sem tudok, ami bármire is garancia lenne:-)
Valóban, a Baldaszti's nem olcsó, és nem szorulnak rá, hogy a védelmükre keljek, de termékforgalmazóként tudom, micsoda horribilis költség termékmintát gyártatni (külön engedélyeztetni is kell), mindenki jobban jár azzal, ha kedvezményesen megveheti a normál kiszerelést. Engem izgatott a dolog, ezért tegnap be is szereztem a 2 terméket, majd kiderül, mit leszek képes összehozni. A fantáziámat megmozgatta, az biztos.