2010. június 9.

Aréna KulináriaNem vagyok egy plázacica, mégis előfordulok plázákba, aktuális kedvencem általában annak függvénye, milyen konyhafelszerelési boltjai vannak. Az Arénában gyakran megfordulok, a Kitchen Factory és a Home&Cook miatt, a ruha-cipőboltok továbbra is hidegen hagynak.

Holnapután, azaz 2010 június 11-én pénteken a vállalkozó kedvű önjelölt gasztromókusok akár a TvPaprika Aréna Kulinária műsorában is szerepelhetnek, ha ellátogatnak az Aréna plázába és vállalkoznak egy kis játékra, Bede Róberttel.

Róbert két-két játékos kedvű néző számára talál ki egy feladatot: egy bizonyos étel elkészítését. A játékosoknak nincs más teendőjük, mint 20 perc alatt beszerezni az általuk szükségesnek vélt alapanyagokat 1500 Ft értékben a bevásárlóközpont földszintjén lévő hipermarketben, majd maximum fél óra alatt elkészíteni a fogást az Arena látványkonyhájában. A séf természetesen segít is a játékosoknak, de néha egy-egy trükkel is tesztelheti tudásukat és éberségüket. Az elkészült ételeket a nézők és Bede Róbert zsűrizi. A nyertes értékes nyereményekkel gazdagodhat.

Jenei Tomi, vagy Magos Zoltán kedvéért még fel is utaznék Budapestre :-)

Nincsenek megjegyzések: