2008. augusztus 22.

Új szerzeményekKihasználtam az Alexandra könyváruház 50%-os akcióját és két új könyvvel lettem gazdagabb: a Fagylaltok könyvét már nézegettem, most igazán megérte az árát. A Vegetáriánus ételeket kicsiVú ajánlása alapján vettem. Mindkettőnek örülök :-)

5 megjegyzés:

Zsofi foodblogja írta...

Hah, pont ugyanezeket vettem én is tegnap :)

kicsi vú írta...

:-))Látom, te mértékletes tudtál maradni!:) Remélem neked is bejön majd a Gayler. Azóta néhány fordítási slendriánságot felfedeztem benne, de a receptek nagyon izgalmasak, a fotókról nem is beszélve.

Zsofi foodblogja írta...

Igen pl. a butternut squash, ami szerintem magyarul sütőtök, az itt tükörfordítással vajdió :), de ennél még sokkal bénább a sherry cseresznyére való fordítása a 126. oldalon (6 evőkanál cseresznye :)))
Ezért szeretem inkább megvenni eredetiben...

Sajtkukac írta...

Úgy látom sokan jártunk arrafelé a héten. A Gayler könyvet már régebb óta tudhatom a magaménak, írtam is róla. Én Chilitől hallottam róla először.

A fagyis könyv szuper, nemsokára ehetjük az első megvalósított receptet belőle, egy gesztenye fagyit. Isteni, már most is, amint kavargatom - nincs gépem.

A Kis sajtlexikont is megvettem, 1350 forintért igazán megérte, nagyon igényes, gazdag kiadvány. Még az aperitifesen gondolkodom, nálam hézagpótló lenne.

A Szakácsok könyvéről már nem is beszélve - egyszerűen fantasztikus. Ilyen akcióknál érdemes odafigyelni, 50 % rengeteget számít.

Jó olvasgatást midenkinek!

O.

gabojsza írta...

A szakácsok könyvét 67%-al olcsóbban vettem tavaly húsvétkor. Az nem is könyv, hanem biblia:-)
A sajtlexikonon meg érdemes elgondolkodnom...