2008. január 10.

„Ragadós” kérdés – a sütőpapír

Több posztban olvastam – legutóbb Zsu-nál – hogy ragad a sütőpapír, és lefejthetetlen a sütemény vagy torta aljáról. Nálam nem, mert megtaláltam az igazit, most ezt ajánlanám:
Az itthon kapható – szerintem - legjobb sütőpapír: szilikonbevonatos, garantáltan tapadásmentes Müller sütőpapír! Ugyanazt 5 sütésre is fel lehet használni és SOHA nem tapad! Közben vettem szilikon sütőlapot is, de pld. pizza alá nem szeretem, mert a paradicsom szósz ráfolyhat és csúnyán elszínezi, így marad a sütőpapír. Kb 8 éve ezt használom. Egyszer vettem a Pennyben, megszerettem, de ott már rég nem forgalmazzák, így rendeltem a gyártótól (Müller papír, 2085 Pilisvörösvár, Fő út 130.tel: 26/530-500). Igaz, a legkisebb rendelhető mennyiség 1 karton, így kitartott egy darabig, most újat rendeltem, mert már az utolsót használom. Jó szívvel ajánlom!
Jutalékot a Müller papírtól a következő bankszámlára kérem:......