2007. december 1.

Marmalade angyalkája

Szerencsések vagyunk! A gasztrobloggerekhez már november végén megérkezett az Angyalka! Én duplán szerencsés voltam, mert a megajándékozóm személyesen adta át ajándékomat és alaposan áttanulmányozhatta a blogom, mert igencsak tudta, hogy kenyérsütési kellékekkel nagy örömöt fog okozni!

Kaptam még őrölt cardamom magot, fekete szezámmagot és joghurtos gyömbér bonbont, a Culinárisból :)))

Köszönöm, Marmalade!

4 megjegyzés:

marmalade írta...

Remélem a fekete szezámmag is felhasználásra kerül?!Örülök, hogy tetszett, mert azért izgultam...

gabojsza írta...

Tudtam, hogy valami kimaradt...Ezer bocsánat, már pótoltam is. És mégegyszer köszönöm!

piszke írta...

Gabojsza,
a gyömbér is maci recept.Én annyit tennék hozzá, hogy a "lecsöpögtetés" tartson legalább 1 napig úgy, hogy a lecsöpögtetés után papírtölőn vagy konyharuhán szétterítve száradjon egy napot.Sokat kínlódtam vele, hogy a már 4x felfőzött gyömbérből alattomosan kiszivárog a lé, és megáztatja a finimszemű kristálycukrot, amibe forgattam.Zárható edénybe csak 4 nap után tudtam tenni, mert mindig jöt még a leve, és összeáztatták egymást.

gabojsza írta...

Köszi, megtaláltam:)))