2007. október 17.

Már megint...

Ezúttal francia árúk hete van az Auchanban. Vettem a Drágámnak söröket, jó erősek (7,8% és 8,5% alkoholtartalom), kétféle mustárt, tonhal konzervet, csokis kekszet, ostya hengert, sajtokat.Érdekes, hogy nem ugyanaz az áruválaszték a Dunakeszi és a Soroksári áruházukban.

5 megjegyzés:

lorien írta...

Jajj nekem, már megint menni kell? :))))
Sajtok, borok, milyen a felhozatal?

gabojsza írta...

A Kecskeméti áruházban nem jártam, így nem nyilatkozhatok azzal kapcsolatban. Pesten voltam (GBT2, kár, hogy nem jöttél...)ott a fentieket találtam érdemesnek a hazahozatalra. Volt még sok-sok félkész- és készétel (mikrózható) meg mindenféle süti, keksz, de azokra nem gerjedtem. A borválasztékról nem tudok mit mondani, nem mélyedtem bele különösebben, párszor már megégettem magam az ilyen helyen kapható francia borokkal, most bort nem vettem. A sajtválasztékból is csak az ementáli típusút vettem, kóstoláson túlesett, jól vizsgázott, a képen a másik sajt nem francia, hanem pecorino romano, mert muszáj megkóstolnom, annyit dicsérték Dolcevitáék.

lorien írta...

A pecorino az nagyon kellemes dolog, szerencsére a múlkor jó áron lehett hozzájutni. Ezt még az asszony is szereti, pedig általában minden birkaüjellegű dologtól tartózkodik.

A félkész kaja nekem sem műfajom, a sajtok érdekelnek igazán, reggel majd meg is lesem :)

lorien írta...

Hát sajnos a GBT nekem hétközben nem igazán jó, pedig jó lett volna elmenni. Talán legközelebb ...

moes írta...

ugyehogyugye, én is megemlékeztem ugyanerről :) csak én Budaörsön voltam :)